Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Glavna jela
» Piletina, ostala perad
Piletina, ostala perad
Pileća jetra u umaku
Veoma ukusna jetrica sa umakom...
Pileća jetra s peršunom
Veoma brzo, ukusno, jeftino...! Jetrica pileća.
Carski ražnjići
Kada budu pečeni prelijte sa malo rastopljenog maslaca.
Pile u ekspres loncu
Brzo i veoma ukusno.
Pileći ragu s kukuruzom
Pile očistite, narežite na komade i dinstajte s narezanim...
Pileći rižoto na mornarski način
Popržite gljive na maslacu, pa i njih dodajte u skuhanu...
Pečena guska
...staviti još na kratko vrijeme u vrelu rernu da joj kožica postane hrskava.
Sočni pileći file
Kada je file skoro pečen skinuti sa vatre i ostaviti da odstoji pet minuta poklopljen...
Bosanski tirit
Kokoš skuhati u slanoj vodi tako da meso otpada od kosti.
Pečena patka
Patku dobro očistiti, oprati, osušiti, pa izvana i iznutra posoliti...
Pileća čorba
Piletinu isjeći na komade. Luk sitno nasjeckati...
Pile s paprikom
Kad meso zažuti dodati narezan luk, celer i mrkvu, nasjeckan peršun i...
Pile s nadjevom od suhih šljiva
Mljeveno meso dinstati na malo maslaca oko pet minuta.
Pile s majčinom dušicom
Smanjiti vatru i dinstati u nepokrivenoj posudi oko 30 minuta.
Ćufte od mesa i sira
...pa sve dobro zamijesite i izradite loptice.
« Prethodna
1
2
3
4
5
6
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
zimnica
mladi luk
mirođija
mezetluci
mermelada
medenjaci
medaljoni
maslenjak
maslenica
marmelada
maraskino
mandarine
mahunarke
lješnjaci
suha govedina
ljekovito
krastavci
krastavac
koljenica
kačkavalj
janjetina
makaroni
iznutrice
iznutrica
lubenica
hurmašice
hobotnica
grožđice
džigerica
džigarica
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013