Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Junetina, i govedina

Junetina, i govedina

Lovačke šnicle Juneće meso od buta isjeći na šnicle..
Gulaš šnicle Redati jednu preko druge, a između i preko svake...
Šnicle punjene rižom Na svaku šniclu staviti kuhanu rižu, uviti...
Rolada od faširanog mesa sa jajima ...pa jajima sa jedne i druge strane malo osjeći vrhove.
Ćufteta sa pire krompirom Praviti ćufteta, a svako udubiti prstom da bi ih mogli...
Kotleti sa vinom Kotlete bez kostiju malo izlupati..
Musaka od paradajza Manju tepsiju pomastiti, na dno redati paradajz...
Ćevapčići Juneće meso od vrata izrezati na kockice veličine...
Lovačka šnicla sa sirovim lukom Oprano meso izrezati u šnicle pa tučkom za meso izlupati, posoliti i ostaviti da stoji...
Goveđi gulaš Kada je meso dinstano, postalo mekano, dodati crvene paprike, paradajz...
Pohovani palačinci punjeni mesom i gljivama Na malo maslaca prodinstati meso, dodati sitno sjeckane gljive...
Rolat od mesa sa graškom Pola kilograma mljevenog mesa pomiješati sa sitno isjeckanom glavicom luka...
Naglo pečeni odresci Svaku šniclu tučkom za meso lagano izlupati, posoliti i...
Dinstani biftek sa vinom Poklopiti i dalje dinstati. Zatim izvaditi biftek i staviti ga na toplo. Propasirati sok od pečenja...
Juneće šnicle sa lukom Juneće šnicle malo istucite i dinstajte na maslacu...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013