Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Junetina, i govedina

Junetina, i govedina

Šnicle u bijelom vinu Dobro poklopiti tepsiju, staviti u rernu da se iz tiha dinsta.
Odresci s jogurtom Dobro izmiješajte, oblikujte četiri odreska i ispržite na ulju, sa obje strane.
Kadun butići ...kojoj se dodaju dvije kašike rastopljenog maslaca ili...
Punjeni biftek Tim nadjevom napuniti odreske, tijesno ih saviti, rub spojiti čačkalicom da...
Papazjanija ...crvenu mljevenu papriku, sitno isjeckani feferon, lovorov list, isječen...
Šiš ćevap Sada nabadati na drvene štapiće redom: meso, papriku i luk.
Pohovani odresci s parmezanom ...mješavinu mrvica i parmezana.
Pljeskavice s vinom Sve sastojke dobro promiješajte i ostavite...
Obična pljeskavica Mljevenom mesu dodati so, veoma sitno...
Loptice od mesa i sira Dodajte i parmezan, pa sve dobro zamijesite i...
Paprike s mljevenim mesom U meso dodajte žumanjak, začine, brašno...
Špageti sa mesom Za to vrijeme na ulju prepržiti sitno isjeckan...
Ćufte na povrću Mljevenom mesu dodati rastopljen hljeb, jaja, isječen crni luk, so...
Juneći rozbrat na roštilju Juneći rozbrat pripremiti pa staviti u maslinovo rafinirano i...
Kujruk ...pa stavimo da se krčka na tihoj vatri.

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013