Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Glavna jela
» Junetina, i govedina
Junetina, i govedina
Tortilje sa faširanim mesom
Ukusno.
Ćevapčići u kajmaku
Pećene ćevapčiće, vruće, staviti u kajmak.
Bosanska pljeskavica
Umijesiti masu od...
Savitak od junećih odrezaka
Zatim pospemo brašnom i na vrućem ih maslacu zažutimo...
Đuveč sa miješanim mesom
Đuveć sa junetinom i ovčetinom.
Šarena dolma
Šarena dolma sa domaćim paprikama, patlidžanom, lukom, tikvicom, paradajzom.
Grašak sa krompirom i junetinom
Recept za domaće varivo sa graškom.
Filovane paprike
Prilikom služenja tople preliti kajmakom.
Polpete
Mljeveno meso, sitno isjeckan crveni luk, bijeli...
Odrezak od mljevenog mesa i šampinjona
Jednostavno, tako ukusno, sa gljivama.
Ćevapčići sa ovčijim i junećim mesom
Specijalitet za gurmane.
Punjeni kiseli kupus
Kiseli kupus punjeni...
Odresci u pikantnom umaku
Kad se umak zgusne, dodajte vinski ocat i kisele krastavce, koje ste u međuvremenu...
Odresci sa začinskim biljkama
Odresci...
Odresci u biberu
Ko voli odreske i biber.
« Prethodna
1
2
3
4
5
6
7
8
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
slatko vrhnje
maslenica
čorba
kiflice
slatki uštipci
mljeveno meso
šnicla
tuka
karfiol
prženice
feta
boza
poslastica
pileća jetra
grašak iz konzerve
rešedija
kiselo mlijeko
karanfilčići
zimnica
medenjaci
slatka peciva
pileće meso
maslinovo ulje
kiseli kupus
medaljoni
vino
bešamel
modlice
tjestenina
martini
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013