Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Glavna jela
» Jela sa žara
Jela sa žara
Ćevapčići u kajmaku
Pećene ćevapčiće, vruće, staviti u kajmak.
Miješani pileći ražnjići
Služiti odmah nakon pečenja sa svježim crvenim lukom.
Ćevapčići sa ovčijim i junećim mesom
Specijalitet za gurmane.
Ćevapi u lepinji
Kombinacija sa veprovinom, srnetinom i klepetinom su dobro došle
Carski ražnjići
Kada budu pečeni prelijte sa malo rastopljenog maslaca.
Leskovački ćevapčići
Za roštilja ko voli ljuto...
Ćevapi
Najbolje je praviti ćevape od smjese koja je prenoćila u frižideru.
Sultan biftek
Za to vrijeme se pošira jedno jaje...
Umak za meso sa roštilja
Poslužite ga uz meso s roštilja.
Piletina na roštilju
U to stavile pile na neko vrijeme kako bi upilo mirise.
Skuša na žaru
Poslužite s umakom, koji pripremite...
Ražnjići od povrća s umakom
Umak ćete pripremiti vrlo jednostavno...
Pljeskavice s vinom
Sve sastojke dobro promiješajte i ostavite...
Pile na roštilju
U to stavite pile određeno vrijeme kako bi upilo mirise.
Orada na žaru
Povremene je mazite uljem - po mogućnosti maslinovim.
« Prethodna
1
2
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
kukuruzno brašno
mahune
kadaif
kajsije
agda
biskvit
kolač od jabuka
buranija
štuka
bez pečenja
so
munchmallow
pecivo
krastavci
mezetluci
griz
pohano
trbušci
keleraba
orasi
čokoladno
gotove jufke
sardina
radič
riblji fileti
doručak
biftek
zubatac
voće
bez jaja
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013