Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Jela od gljiva

Jela od gljiva

Varganji, vrganji Najjednostavniji način za spremanje varganja.
Punjeni šampinjoni 1 Punjeni šampinjoni kao prilog pečenom mesu.
Špagete sa šampinjonima Veoma brza priprema. Jednostavno i jeftino. Ukusan obrok ko voli gljive i tjesteninu.
Miješani pileći ražnjići Služiti odmah nakon pečenja sa svježim crvenim lukom.
Odrezak od mljevenog mesa i šampinjona Jednostavno, tako ukusno, sa gljivama.
Piletina s paprikama i gljivama Od ostataka pečene piletine.
Omlet od gljiva Prije nego što se preklapa, nadjeva se...
Šampinjoni u vrhnju Sitne šampinjone oprati, osušiti i cijele...
Šampinjoni s umakom bešamel Samljeti sirove, oprane i posušene...
Dinstani šampinjoni Dobro očišćene, šampinjone raspoloviti.
Pikantna juha od vrhnja Juha treba da provri, a...
Mljeveno meso nadjeveno gljivama Nadjenite pripremljenim nadjevom i uvijte u...
Rižoto s gljivama Skinite sa šporeta i umiješajte maslac i parmezan.
Rižoto sa šampinjonima Dodajte očišćene i nasjeckane šampinjone.
Teletina sa gljivama Na ulju ispržite očišćeni, nasjeckani luk, zatim dodajte gljive...

Partneri

Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013