Početna
Recepti
Kategorije
Članci
Rječnik
Pošalji recept
Nalazite se:
Početna stranica
»
Glavna jela
» Jela od gljiva
Jela od gljiva
Varganji, vrganji
Najjednostavniji način za spremanje varganja.
Punjeni šampinjoni 1
Punjeni šampinjoni kao prilog pečenom mesu.
Špagete sa šampinjonima
Veoma brza priprema. Jednostavno i jeftino. Ukusan obrok ko voli gljive i tjesteninu.
Miješani pileći ražnjići
Služiti odmah nakon pečenja sa svježim crvenim lukom.
Odrezak od mljevenog mesa i šampinjona
Jednostavno, tako ukusno, sa gljivama.
Piletina s paprikama i gljivama
Od ostataka pečene piletine.
Omlet od gljiva
Prije nego što se preklapa, nadjeva se...
Šampinjoni u vrhnju
Sitne šampinjone oprati, osušiti i cijele...
Šampinjoni s umakom bešamel
Samljeti sirove, oprane i posušene...
Dinstani šampinjoni
Dobro očišćene, šampinjone raspoloviti.
Pikantna juha od vrhnja
Juha treba da provri, a...
Mljeveno meso nadjeveno gljivama
Nadjenite pripremljenim nadjevom i uvijte u...
Rižoto s gljivama
Skinite sa šporeta i umiješajte maslac i parmezan.
Rižoto sa šampinjonima
Dodajte očišćene i nasjeckane šampinjone.
Teletina sa gljivama
Na ulju ispržite očišćeni, nasjeckani luk, zatim dodajte gljive...
« Prethodna
1
2
3
Sljedeća »
Niste prijavljeni.
Prijavite se
ili se
registrujte
.
Pretraga
Pretraži sve
Pretraži po tagovima
Traži
Tagovi
suhe šljive
patlidžan
sladoled
ćufte
torta sa orasima
škembići
pržena riba
babuška
mezetluci
šnicla
gorgonzola
slatko vrhnje
teleće pečenje
kuglice
džin
filet oslića
meze
sacher torta
oblatne
pileća prsa
riblji file
tiramisu
šampite
koljenica
rolat
tjestenina
varganji
mljeveno meso
iznutrice
kiflice
Prikaži ostale tagove
Partneri
Impressum
|
Marketing
|
Kontakt
|
Uslovi korištenja
Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013