Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Janjetina, i teletina

Janjetina, i teletina

Janjeći šarenac Operite janjeću plećku, posolite je i stavite...
Rižot s teletinom Na vrući maslac stavite isjeckan luk...
Medaljoni sa slakim krompirom Obje vrste krompira kuhati 10min.
Teletina ispod peke U međuvremenu naložiti vatru, dodati drva i ...
Janjeća rebarca u umaku od sira ...uvaljamo u brašno i pržimo na ulju...
Teleći paprikaš Meso operemo, narežemo na velike kocke i dinstamo na vrućem ulju zajedno sa...
Bečka šnicla Servira se sa salatom, varivom i ploškama od limuna...
Narezana teletina ...popržimo rumeno na vrućem maslacu...
Mladi krompir sa janjetinom Manji janjeći but poparite vrelom vodom, poklopite i...
Jogurt-tava Za vrijeme pečenja treba meso obilno prelivati sokom...
Zapečene šnicle sa jajima i kajmakom Zatim isjeći na tanke šnicle, tučkom ih izlupati...
Natur šnicle Meso od buta treba oprati, zatim izrezati u tanke šnicle...
Pečeni odresci Na ugrijano ulje stave se odresci...
Hadžijski ćevap ...zagrijte maslac pa kada se zagrije stavite meso. Pržite ga na...
Gulaš šnicle Redati jednu preko druge, a između i preko svake...
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013