Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Glavna jela » Janjetina, i teletina

Janjetina, i teletina

Teleći odresci s parmezanom Narezati teletinu i istucati...
Đuveč od bamije ..pa oko mesa složiti bamiju, na nju zelenu papriku, a...
Bosanska kalja Dodati biber i dinstati poklopljeno dok...
Punjeni biftek Tim nadjevom napuniti odreske, tijesno ih saviti, rub spojiti čačkalicom da...
Šiš ćevap Sada nabadati na drvene štapiće redom: meso, papriku i luk.
Pohovani odresci s parmezanom ...mješavinu mrvica i parmezana.
Teleća koljenica u mrkvi Dinstajte je još oko jedan sat (tako da se...
Teletina sa gljivama Na ulju ispržite očišćeni, nasjeckani luk, zatim dodajte gljive...
Loptice od mesa i sira Dodajte i parmezan, pa sve dobro zamijesite i...
Nadjeveni janjeći but Često ga prelivajte sokom koji...
Teleći kotleti sa roštilj tave ...pa ostaviti pet sati da stoje u hladnjaku.
Teleći kotleti sa rižom Na svaki kotlet stavite riže koliko je potrebno da se obrazuje udubljenje, u koje ćete polako supstiti sirovo...
Janjeće nogice u paradajz sosu U tavi prepržiti nogice na ulju...
Teleća punjena prsa u pikantnom umaku Kada omekne izvadite na tanjir za serviranje i prelijte slijedećim umakom...
Janjeći šarenac Operite janjeću plećku, posolite je i stavite...

Partneri

Tanjir.ba
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013