Nalazite se: Početna stranicaPočetna stranica » Dezerti » Kreme, prelivi, glazure

Kreme, prelivi, glazure

Čokoladni frape Natrgati čokoladu sa...
Frape Temeljni recept. Te upute vrijede za sve vrste frapea.
Obojena glazura Glazurama se mogu dodati i...
Bijela glazura Kada je masa za glazuru čvrsta i...
Krem od bijele i tamne čokolade U jednoj polovini rastopiti bijelu, a u drugoj tamnu čokoladu.
Dezertni preliv od kivija Dodati med i limunov sok.
Krema od jabuka bez šećera Za dijetalnu ishranu. Pogodan za dijabetičare.
Krem od jagoda Zatim staviti još 250g jagoda koje ste isjekli na komadiće.
Krem od mlijeka sa voćem Kada se ohladi mutiti mikserom dvadesetak minuta.
Preliv od vina sa cimetom Izmiješati med sa mlakom...
Krem od jagoda i vina Pjenasto umutiti žumanca sa...
Ledena pjena s likerom ...promiješati i preliti preko voća.
Pjena od voća U duboku posudu staviti voće...
Voćni preliv U manju posudu izvdojiti nekoliko kašika soka...
Nekuhan preliv od kajsija ...od kajsija dodati vodu i...
Impressum | Marketing | Kontakt | Uslovi korištenja

Sva prava pridržana. Bosanskikuhar.ba 2008-2013